Κυριακή 11 Μαΐου 2014

7 and 7 is

"αν η δουλειά ήταν καλό, δε θα τη λέγαν δουλειά, θα τη λέγαν μπακλαβά"
αυτή η ατάκα ανήκει στον κύριο Μ. έναν άνθρωπο σκεπτόμενο όσο λίγοι! το πρόβλημα είναι πως όσο περνά ο καιρός, τόσο βλέπω ότι έχει δίκιο... άλλο "δουλειά" και άλλο " εργασία". η πρώτη έννοια δεν έχει τίποτα να κάνει με το δημιουργικό κόπο που βοηθά να απο-κτώνται αγαθά...προξενεί μόνο κούραση και ρουφά κάθε διάθεση για οποιαδήποτε δημιουργική-καλλιτεχνική-πνευματική ενασχόληση...μην ακούω ανοησίες του τύπου μεγαλώνουμε γιατί θα ξεράσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ακόμα ο μόνος τον οποίο γεμίζει το επάγγελμά του, είναι αυτός που απασχολείται με ό,τι σπούδασε (ανέκδοτο είναι αυτό)!
πόσο δίκιο είχε ο σύντροφος Κάρολος όταν μιλούσε για αλλοτρίωση του εργαζομένου από το αντικείμενο της εργασίας του...άλλος εργάζεται και άλλος απολαμβάνει τους καρπούς... ο Τσώρτσιλ, ή κάποιος άλλος, είχε πεί την εξής μαλακία: "όποιος είναι κάτω των είκοσι ετών και δεν είναι κομμουνιστής, δεν έχει καρδιά. όποιος είναι πάνω από είκοσι ετών και εξακολουθεί να είναι κομμουνιστής, δεν έχει μυαλό". συμπληρώνω: όποιος είναι μισθωτός υπάλληλος-εργαζόμενος και δεν είναι κομμουνιστής ή αντιεξουσιαστής, είναι μαλάκας και άξιος της μοίρας του!!!!!!!!!!

σήμερα έφαγα καλά! ένα burger με μπιφτέκι από κοτόπουλο με πατατούλες. μαρούλι, κετσαπ κτλ!

τον progressive rock κυκεώνα που με είχε κατακλύσει τελευταία, τον διέκοψε  μια απρόσμενα αριστουργηματική κυκλοφορία!
πρόκειται για το νέο album των afghan whigs με τον τίτλο do to the beast. το algiers θέτει από τώρα δυνατή υποψηφιότητα για τραγουδάρα της χρονιάς!!!!!!!!
παιδιά ο δίσκος είναι τόσο γαμάτος όσο ήταν και το black love! ύβρις; δεν το νομίζω!μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς γίνεται να είναι σε τόσο διαολεμένη φόρμα ερμηνευτικά-συνθετικά-εκτελεστικά ο Gregg Dulli και οι σύν αυτώ;
τέλος πάντων καλά που βγήκε και αυτός ο δίσκος, γιατί χλωμό το έβλεπα το τρέχον έτος! για να δούμε!

αυτά για τώρα. σας αφήνω με το algiers των afghan whigs που λέγαμε.
καλό ξημέρωμα!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου