Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

twelve monkeys

χρόνια και ζαμάνια!
πολύ καλησπέρα σας αγαπητά μου παιδιά! πώς είστε; τι μου γίνεστε; από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε συνέβησαν πολλά, όπως ότι ενίσχυσα το άνεργο δυναμικό της χώρας...
η αφορμή,όμως, που μου έδωσε το έναυσμα για καινούργια ανάρτηση, ήταν ένα βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου και το οποίο κυριολεκτικά "ρούφηξα" διαβάζοντάς το σε δύο μόλις μέρες!
πρόκειται για το "Release the Bats" και όπως μας πληροφορεί και ο υπότιτλος πρόκειται για την "Ιστορία της Ελληνικής Σκοτεινής Εναλλακτικής Σκηνής". συγγραφέας είναι ο Νίκος Δρίβας και εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Ars Nocturna. πρόκειται για μια λεπτομερέστατη καταγραφή αν όχι όλων, σίγουρα των περισσοτέρων συγκροτημάτων και μουσικών, που έδρασαν στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του '80 μέχρι και την τρέχουσα δεκαετία, επηρεασμένοι από το Dark Wave και γενικά από αυτό που σήμερα πολλοί αποκαλούν Dark Alternative, και που πραγματικά καλύπτουν όλες τις τάσεις του σκοτεινού αυτού μουσικού ιδιώματος. πραγματικά ο συγγραφέας, τον οποίο είχα την χαρά να γνωρίσω, όντας και ο ίδιος μέλος αυτής της σκηνής τόσο ως μέλος συγκροτημάτων, όσο και ως οπαδός, καταγράφει ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική σκοτεινή σκηνή: μπάντες, δίσκους, συναυλίες, clubs, dj's, fanzines και οτιδήποτε θα μπορούσε να σχετίζεται με όλα αυτά! 
πρόκειται, λοιπόν για ένα σύγγραμα, που οποιοσδήποτε μουσικόφιλος, οφείλει να έχει στη βιβλιοθήκη του και το αρχείο τού!
αυτά και για σήμερα.α! πάλι παραλιγο να το ξεχάσω! σήμερα το menu είχε κόκκορα κοκκινιστό με μακαρόνια!
φιλιάαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου